POPUSTI SUPER SHOPPING UTORAK 12.09.

Shopping novih jesenskih kolekcija, drugi utorak u mjesecu, najdraže odredište i vesela zabava očekuju Vas sljedećeg utorka u mjesecu rujnu 12.09.2017. od 09:00h – 21:00h uz odlične popuste prodavaonica City Colosseuma:

 

BIPA: 15% popusta na cjelokupan asortiman.

BROADWAY: 1. Artikl 5% popusta. 2. Artikl 10% popusta. 3. Artikl 15% popusta. Najveći popust može se ostvariti na najskuplji artikl.

CCC: 20% popusta na obuću i torbe.

C&A: Odlične ponude nove kolekcije.

CINESTAR: Movie meni "Iron man" po akcijskoj cijeni 29,90 kn. CineStar ulaznica 24kn do 19:00 sati. Ponuda uključuje 2D CineStar filmove.

DENIS: 20% - 40% popusta na dio asortimana.

DIKA: 20% popusta na cjelokupan asortiman nakita.

DM: 30% na proizvode za njegu tijela Nivea u zamjenu za 50 ab bodova. 30% na proizvode Rosal u zamjenu za 50 ab bodova.

EUROPA 92: 1. Artikl 5% popusta. 2. Artikl 10% popusta. 3. Artikl 15% popusta. Najveći popust može se ostvariti na najskuplji artikl.

GALILEO: 20% popust na novu kolekciju. Akcije i popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju. Popust se ne odnosi na satove i dio asortimana basic košulja i majica.

H&M: Odlične ponude nove kolekcije.

KIK: Dječje majice od 15.90 kn.

LEGGIERO: Kava + prirodni sok OPG Velis po AKCIJSKOJ cijeni 13 kn.

KAVICA I…: Sladoled + Cedevita = 15 kn. Kava + Coca-Cola 19 kn.

MANDIS PHARM: 30% popusta na Femipause. 25% popusta na Bio oil, Avene Clenance i Triacneal. 20% popusta na Pernaton i BelndaDent. 15% popusta na Apipharma.

MASS: 40% NA DRUGI JEFTINIJI ARTIKL BEZ IZNIMKE. 40% popusta na drugi jeftiniji artikl obračunava se na blagajni prilikom plaćanja. Popusti i akcije se ne zbrajaju.

MAGIC BABY: 15% popusta na sve na kotačima. 20% popusta na K's Kids igračke i autosjedalice grupa 1,2,3.

MODA SHOP: 70% popusta na odabrani dio asortimana. 50% popust na dio Esprit asortimana. 30% popusta na majice Jack&Jones. 20% popusta na odabrani dio nove kolekcije.

ORSAY: 20% za kupovinu 2 i više artikala. Kupac treba kupiti minimalno 2 artikla kako bi ostvario popust. Special price artikli, Beeline, sniženi artikli i artikli u drugim akcijama nisu uključeni u akciju. Parfemi uključeni u akciju.

PARILICA: 20% popusta na određeni dio asortimana.

POSTELJINA.HR: 60% popusta na posteljine.

SILVER TIME: 50% popusta na cjelokupan asortiman srebra.

SMART ACCESSORIES: 20% popusta na određeni dio asortimana.

S.OLIVER: 10% popusta na novu kolekciju. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju.

SHOOSTER: 10% popusta na cjelokupnu kolekciju.

SPORT VISION: 20% popusta na kupnju dva ili više artikla brandova: Umbro, Champion, Ellesse, Slazenger i Lonsdale. Popust se obračunava na blagajni.

TOP SHOP: 15% popusta na cjelokupan Dormeo asortiman. Popust se odnosi na redovne cijene. Popusti se međusobno isključuju i ne zbrajaju.

TOM TAILOR: 20% popusta na Tom Tailor outfit.

TWISTER: 20% popusta na Twister članske iskaznice.

V.B.Z.: Odabrani dio asortimana dječjih knjiga i odabrane knjige Luise Hay na akcijskim cijenama.

ZAKS: 50% popusta na kolekciju srebra i čelika. 40% popusta na novu kolekciju srebra. 30% popusta na kolekciju satova. 25% popusta na kolekciju zlata i briljanata. 40% popusta na dio asortimana na briljantima (rasprodaja do isteka zaliha).

 

Zaokružite na kalendaru svakog mjeseca, drugi utorak u mjesecu kao dan najpovoljnije kupovine u Vama najdražem City Colosseumu. Prodavaonice priređuju odlične popuste, a Vi pripremite slobodno vrijeme za shopping. Nikako ne propustite saznati koji su novi trendovi na vidiku i kako provesti najpovoljniji utorak u City Colosseumu. Vidimo se u City Colosseumu Slavonski Brod 12.09.2017.  jer Vas očekuje najpovoljniji shopping utorak.

 

PRATITE NAS PUTEM:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

YouTube: http://bit.ly/2rU5wtw

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

 

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE 

© COLOSSEUM GRADSKI CENTAR BROD d.o.o. 2018. Sva prava pridržana